Okul Müdürümüze Veda Yemeği

18.07.2023 252

18-07-2023Hepsi birbirinden kıymetli mesai arkadaşlarım

Tertip ettiğiniz program ve Gösterdiğiniz nezaket beni   hem duygulandırdı hem de çok gururlandırdı.

Hepinizin emeklerinize yüreklerinize  sağlık.
Hepinize şükran borçluyum.

Sizlerle birlikte  çalıştığımız mesai arkadaşlığı yaptığımız zaman diliminde, hem çocuklarımızın yarınları için  bir şeyler üretebilmenin keyfini aldım hem de aynı duyguları hisseden arkadaşlarla çalışmanın hazzını yaşadım.
Ağaç, yaprağıyla gürler diyen atalarımız ne kadar da doğru söylemiş. Tek başına idealist bir yönetici de olsanız aynı şekilde tek başınıza idealist bir öğretmen de olsanız yapacağınız şeyler sınırlı oluyor. Ancak bu iki unsur aynı ruhla bir araya gelmişse orada bambaşka bir sinerji ortaya çıkıyor.
Biz bu okulda siz değerli arkadaşlarımla bu ruhu yakalayıp elde ettiğimiz başarının üzerine her yıl biraz daha ekleyerek yeni ufuklar inşa etmeye çalıştık.

Bu ruh, bu anlayış karşılaştığımız zorlukların üstesinden gelmemizde bizlere moral ve maneviyat odağı oldu.

Sizlerle çalışmaktan büyük bir  keyif ve huzur duydum.

Siz değerli arkadaşlarım sayesinde zorlar kolaylaştı, eksikler tam oldu.

Allah'a hamd ediyorum Sizlerle birbirinden güzel gururlu ve huzurlu bir 10 yıl geçirdik.
Bu Zaman zarfında bilmeden istemeden kalp kırdısak haklarınızı helal etmenizi isterim.

Çok değerli  Program  ve onu taçlandırdığınız  hediyeniz  için de hepinize çok teşekkür un ediyorum.

Allah'a emanet olun
Kalın sağlıcakla....