Şehit Üsteğmen Nizamettin Songur Ortaokulu


Vizyon: Nizamettin Songur Ortaokulu olarak amacımız, teknolojiyi baz alan, bilimsel standartlar dahilinde, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, sosyal, fiziksel ve psikolojik yönlerden kendine yeterli hem de öğretimsel anlamda kendini yetiştirmiş, daima yeniliğe açık bir takım ruhu içerisinde bir çalışma anlayışı ile kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kendi ilke ve hedefleri doğrultusunda hareket eden, geleceğe güvenle bakan, almış olduğu eğitimin gereklerini yerine getiren ve davranışa dönüştüren, toplumun menfaatlerini göz önünde bulundurarak buna uygun kişilik özelliklerini taşıyan; kendi içinde barışık, teknolojiden faydalanmasını bilen ve yeniliğe açık, eleştirel düşünme yetisini kazanmış öğrencileri topluma kazandırmaktır.

Başarılar: Spor,resim, şiir ve kompozisyon dallarında il dereceleri bulunmaktadır.

Saatler: 08:30-15:20
Isınma: Merkezi Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futsal, Futbol, Masa tenisi, Voleybol, Basketbol ve Oryantiring takımları bulunmaktadır. Okullararası Yıldız Erkekler Floor Curling Türkiye Şampiyonasında Okulumuz Türkiye 2.si olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 projesi, Bu benim eserim
Proje Çalışmaları: 12 de 12 Oku-Yorum projesi kapsamında öğrencilerimiz her ay belirlenen 1 kitabı okuyarak ay sonunda o kitaptan sınav oluyorlar. Okul idaresi tarafından ödünç kitap uygulaması sayesende öğrencilerin bu kitaplara daha rahat ulaşması sağlanmaktadır.
Diğer Hususlar: Her kademede 4 şube ve toplam 100 civarında öğrenci bulunmaktadır. 16 Şubede Toplam öğrenci sayımız 300-350 arasında olmaktadır. Ortalama sınıf mevcudu 25 civarındadır

Telefon - (346) 221 35 55

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sivasnsoo.meb.k12.tr

Adres - Alibaba Mah. Aşık Veysel Bulvarı 18. Sk. No.4 Merkez/Sivas

Öğretmen :33
Öğrenci :363
Derslik :16
Kütüphane Kitap Sayısı :802
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Merkezi Doğalgaz

Adres - Alibaba Mah. Aşık Veysel Bulvarı 18. Sk. No.4 Merkez/Sivas

Ulaşım Şehir içi alibaba-mevlana otobüsleri ile ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık sivas meydan ve valilik binasına 2 km mesafede.