2015 Yarıyıl Tatili Mesajı

2015 Yarıyıl Tatili Mesajı

OKULUMUZ 5.6.7.8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN OKUL BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE  ÖRNEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE KARNE DAĞITIM TÖRENİNDE HEDİYELER VERİLDİ.

21.01.2015 2017

“TATİLDE KİTAP OKUYUN”

    
Okul müdürümüz Nihat KOÇ, öğrencilere şöyle seslendi:  “Sabah uykusunu alamayanları, okula giderken annesinin uyarılarını yarım kulak dinleyenleri, öğretmenlerini görünce gözlerinin içi gülenleri, bir gün okula gitmediğinde arkadaşlarını özleyenleri, yüksek notlar aldığında başı daha dik yürüyenleri karnelerde göremeyiz. Ama karneler, bir yol haritasıdır ve sizlere mesajlar verir. Karneniz nasıl olursa olsun, hayat size daha birçok fırsat sunmaya hazır. Eğer bu yıl yeterli çalışma azmini gösterememişseniz, sorumluluklarınızı hatırlayın. Anne ve babanızın sizin için ne kadar büyük çabalar harcadıklarını düşünün. Öğretmenlerinizin üzüntüsünü, gözlerinizde canlandırın.
    
Sizlere aynı zamanda bir öğretmen olarak tavsiyem; en kısa zamanda noksanlıklarınızı görerek, taze bir başlangıca hazır olmanızdır. Tatili tamamen dinlenmek ya da tümüyle çalışmak olarak algılamayın. Yapmanız gereken en önemli şey, daha çok kitap okumaktır. Ne kadar çok okursanız, hayat size o kadar gülümseyecektir.”